Garantie

Auto Garant werkt uitsluitend met ervaren specialisten, waardoor ons team u een uitgebreide garantie op zowel service, onderhoud, reparaties als accessoires en occasions kan aanbieden. We staan voor onze producten, de werkzaamheden en natuurlijk de auto’s die we aanbieden.

Indien gewenst laten wij voor u een aankoopkeuring uitvoeren door DEKRA, de ANWB of uw eigen garage. Wij werken daar graag aan mee, zodat u een goed beeld krijgt van de technische staat van de auto. Uiteraard kunnen we u meer vertellen over de technische staat en het onderhoudsverleden, aan de hand van de officiële historie van de auto.

Passie voor auto’s

We hebben bij Auto Garant een passie voor auto’s, exclusiviteit, sportiviteit en design. We voeren een uitgebreid assortiment van occasions in een goede technische staat, waarvan we bovendien volledig zeker zijn over de kilometerstand, dankzij de Nationale Autopas (NAP). U kunt zeker zijn van een occasion in een technisch goede staat, tegen een eerlijke prijs.

BOVAG Autobedrijf

Auto Garant is een BOVAG ABA Autobedrijf, waardoor u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit van zowel de service, het onderhoud als de accessoires en occasions die we hebben staan. Blader online door ons aanbod of kom langs in Geldrop. We vertellen u graag meer over de auto’s en zorgen op een vakkundige wijze voor een APK of onderhoudsbeurt voor uw auto. Uiteraard maken we altijd gebruik van professionele materialen en beschikken we over alle benodigde apparatuur.