Uitleenauto’s

Wilt u gebruik maken van een van onze uitleenauto’s? We zorgen er met deze modellen graag voor dat u tijdens het onderhoud aan uw eigen auto toch geschikt vervoer tot uw beschikking heeft. We zorgen voor een uitstekende staat van de uitleenauto’s, terwijl we de kosten aan de andere kant weten te drukken. Dit betekent dat we de uitleenauto tegen aantrekkelijke voorwaarden aan kunnen bieden en u er praktisch direct in weg kunt rijden zodra u uw eigen auto bij ons aflevert. De auto’s zijn te leen vanaf €25,- per dag (excl. BTW).

Vervangend vervoer tijdens onderhoud

Maak tijdens het onderhoud aan uw eigen auto gebruik van vervangend vervoer, met behulp van onze leenauto’s. We laten het u weten op het moment dat uw eigen auto weer voor u klaar staat, zodat u de uitleenauto terug kunt komen brengen en u weer in uw vertrouwde eigen auto verder kunt.

Wilt u langere tijd gebruik maken van een van de uitleenauto’s, bijvoorbeeld wanneer we meer tijd nodig hebben voor service of onderhoud aan uw eigen auto? U kunt gebruik maken van onze aantrekkelijke voorwaarden om de auto langer tot uw beschikking te houden.

Haal- en brengservice

Heeft u geen van onze leenauto’s nodig, maar wilt u wel graag thuisgebracht worden of opgehaald worden om uw auto in onderhoud mee te geven? Een van onze medewerkers komt u halen of brengt u weer thuis, zodat u zelf niet voor alternatief vervoer hoeft te zorgen.