Service

Auto Garant is aangesloten bij BOVAG en beschikt over een goed opgeleid technisch team. Onze vakbekwame specialisten werken in de goed uitgeruste werkplaats aan de service en het onderhoud van uw auto. We beschikken over alle benodigde apparatuur en hebben specialistisch gereedschap liggen om iedere klus te klaren. We houden de ontwikkelingen binnen de techniek nauwgezet in de gaten en werken vanuit een combinatie van specialistische kennis en ervaring uit de praktijk.

Accessoires en inbouw

Wilt u uw auto verfraaien, of advies ontvangen over bepaalde accessoires? Auto Garant kan u van dienst zijn met kennis over de accessoires, het inbouwen hiervan of het aansluiten van de apparatuur. Maak gebruik van een volledig gecertificeerd alarmsysteem of een volwaardig airco, naast bijvoorbeeld mogelijkheden op het gebied van telefonie, audio, navigatie en tuning. Maak gebruik van de topmerken en kies voor mooie nieuwe lichtmetalen velgen, autoradio’s en professionele navigatiesystemen.

Schadeherstel

Heeft u te maken met schade aan uw auto, bijvoorbeeld na een aanrijding? Ons team van specialisten kent zowel de ideale kooiconstructie als de technologische componenten die bijdragen aan uw veiligheid. We herstellen uw auto en zorgen voor de maximale veiligheid, efficiency en het comfort dat u gewend bent.
Het is onze kennis van de veiligheidsystemen en hulpmiddelen in de auto die ons de ideale partner maakt voor uw schadeherstel. We zorgen voor een reparatie waarmee uw auto weer voor 100% voldoet aan de kwaliteitsnormen zoals de importeur die hanteert.
Wij berekenen geen eigen risico bij schade, zelfs niet wanneer er sprake is van minicasco schade. U kunt hierbij denken aan schade door brand, diefstal of inbraak, ruitbreuk, botsingen met dieren, storm en ander natuurgeweld.

Vervangend vervoer tijdens het onderhoud

Is uw auto bij ons in onderhoud? Dan bieden we u vanuit Auto Garant graag een van de vervangende auto’s aan. We hanteren aantrekkelijke voorwaarden, of kunnen u onze haal- en brengservice aanbieden. Uiteraard staat er in de werkplaats altijd een kop koffie met wat actuele dagbladen en lectuur voor u klaar.